De kinder en jeugdpraktijk STOER bestaat uit twee integratieve kindertherapeuten: Ellen Stuivenberg en Marion Pels Rijcken- van Bon. Wij werken sinds 2009 samen en profiteren optimaal van elkaars kwaliteiten, zodat we uw kind zo goed mogelijk kunnen begeleiden. 

Ellen is moeder van 2 kinderen. Zij heeft ruime ervaring in het basisonderwijs en is integratief kinder en jeugdtherapeut. Ellen biedt ondersteuning bij diverse schoolgerelateerde problematiek, problemen rondom de puberteit en is gespecialiseerd in echtscheidingsproblematiek.


Ellen: "Sociaal emotionele problemen kunnen de verdere ontwikkelingsfases in de weg zitten. Wanneer er samen met het kind naar een oplossing wordt gezocht, krijgt het weer ruimte voor de verdere ontwikkeling."

Marion is moeder van 3 kinderen. Zij is orthopedagoog en integratief kinder- en jeugdtherapeut. Marion biedt ondersteuning bij diverse problematiek en is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen, jongeren en ouders met rouw- en verlieservaringen. Zij werkt al jaren als vrijwilliger voor de Stichting Achter de Regenboog. (www.stichtingachterderegenboog.nl)


Marion: Soms kunnen kinderen en jongeren een steuntje in de rug gebruiken. Het mooiste vind ik om kinderen met humor en vertrouwen te helpen zichzelf te helpen, zodat ze weer op eigen kracht verder kunnen.